Hozzávalók
:
2 db 8 tojásos piskóta amiből kivágtam a bagoly formát
Piskóta:
8 db tojás
160 g cukor
160 g liszt
1 sütőpor
A
sütőt előmelegítjük 160 C-fokra.
A
tojás sárgáját el kevertem a sütőporral
A
tojás fehérjét fölvertem a cukorral
A
felvert sárgáját és a felvert fehérjét óvatosan összeforgattam
Apránként belekevertem a lisztet.
40 perc alatt készre sütöttem a piskótát.
Krém:
4 tojás
200 g cukor
2 ek kakaó
100 g étcsoki
rum ízlés szerint
200 g vaj
2 ek kakaó
100 g étcsoki
rum ízlés szerint
200 g vaj
A többi leírást itt megtalálható http://kiskukta.blogspot.hu/2011/06/kedvenc-csokikremem-dobos-torta-krem.html
A piskóták amikor kihűltek akkor ketté vágtam és kialakítottam a bagoly formát Megkentem krémmel és bevontam Unidec csokoládé ízesítésű fondantal nagyon sok képet nézegetem és ez lett a végeredmény és utána fehér unidec fondantot megszíneztem és kialakítottam a bagoly formát és a díszítést .
1 megjegyzés:
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi fondantra van szükség a tortához?
Köszi szépen!
Szandru
Megjegyzés küldése